top of page

Services

Jeg tilbyder forskellige former for teknisk 'hjemmeservice'. Nedenfor kan du se nogle af de opgaver jeg vil kunne hjælpe dig med. Skulle du have et problem som ikke er nævnt nedenfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for at høre om det er noget jeg vil kunne hjælpe dig med.

Opdatering af programpakke

Mangler du nogle af tv-kanalerne i din tv-pakke?.. Ofte kan jeg løse problemer ved at genindlæse dine kanaler, således at du får fuld udbytte af dit TV abonnement.

Installation af TV, YouSee boks m.m.

Har du købt nyt TV, fået en YouSee eller andet underholdnings elektronik, kan jeg hjælpe dig med at få det tilsluttet og sat op.

​Opsætning af trådløs netværk

Jeg kan hjælpe dig med at kon-figurere dit trådløse netværk, således at du kan bruge dine trådløse enheder i hele hjemmet nemt og sikkert.

Computer support og installation

Har du som mange andre oplevet, at din PC over tiden er blevet langsommere, mere ustabil og at det føles som om internetfor-bindelsen er blevet langsommere, kan jeg også hjælpe dig med det.

​Hjælp til brug af computer 

Er du nybegynder i brugen af computer og dens programmer, kan jeg hjælpe dig godt i gang, i lige præcis det tempo der passer til dig.

 

 

Der er ingen dumme spørgsmål..

Opsætning af tablet
og smart phones

Har du fået en smartphone kan det føles lidt som at stå i et nyt land. Et fremmed sprog og nye måder at gøre tingene på. Men bare rolig - jeg kan hjælpe dig med at komme godt i gang.

bottom of page